Паролата ви в Netflix не може да бъде променена, освен ако не знаете старата си парола или имате достъп до имейла, свързан с профила ви. За съжаление, някаква информация като телефонния ви номер и имейла ви, както и последните четири цифри от кредитната ви карта се виждат от всеки, който е влязъл в профила ви в Netflix. Освен това, допълнителните потребители, които са влезли в профила Ви, влияят върху броя на оставащите екрани, за да можете да гледате на Netflix. Ако приемем, че някой има достъп до профила Ви в Netflix, когато не е необходимо, можете да излезете отдалечено от Netflix и да отмените достъпа им до профила си.

Отдалечено излезте от Netflix

Отворете Netflix в браузъра си и влезте в профила си. Кликнете върху падащото меню в горния десен ъгъл и изберете „Сметка“ от менюто. На екрана „Акаунт“ превъртете надолу до секцията „Настройки“ и ще видите опция „Изход от всички устройства“. Кликнете върху него.

Изходът може да отнеме до 8 часа, за да се изпълни на всички устройства, но тук има друга капан. Всеки, който има достъп до профила Ви в Netflix, може отдалечено да излезе от всички устройства. Няма потвърждение или удостоверяване, при които потребителят трябва да въведе паролата, за да разреши промяната.

След като излезете от всички устройства, можете да видите обобщена информация за профила си и отново, ако някой друг ви подписва дистанционно от устройства, това е опасно. Ако трябва да излезете дистанционно от Netflix, или сте излезли, е добра идея незабавно да промените паролата си и да се уверите, че всичко е безопасно.

В идеалния случай, когато излизате дистанционно от всички устройства, трябва също да излезете от устройството, което сте използвали, за да инициирате отдалеченото излизане. Това или трябва да удостоверите дистанционното излизане с паролата си или с ПИН кода или нещо подобно.

Netflix не е точно хранилище за пароли или услуга за съхранение в облак, което вероятно е причината да се измъкне от това, но информацията за фактурирането и профила, която е достъпна за всеки, който е влязъл в профила ви, представлява риск за сигурността. Хората обикновено използват един и същ имейл и телефонен номер, за да използват различни услуги, така че това ви излага на потенциални рискове.

Когато тествахме тази функция, дистанционното излизане през устройствата беше незабавно, но осемчасовият прозорец, който иска Netflix, може да има нещо общо с различни часови зони. Това означава, че ако вие или онзи, който има достъп до профила ви, използва VPN за Netflix или физически сте в друга държава или часова зона, може да имат достъп до профила ви до осем часа след като стартирате дистанционното излизане ,

Е Работил За Вас: Robert Gaines & George Fleming | Искате Ли Да Се Свържете С Нас?

Коментари В Сайта: