Когато получите нов имейл, Outlook 2010 показва предупреждение за работния плот, показващо изпращача, темата и няколко реда на тялото. Тази функция може да бъде много полезна, но какво става, ако работите в споделена среда, където другите могат да виждат имейлите, които получавате? Ето стъпките за деактивиране на настройката за предупреждение за работния плот на електронната поща в Outlook 2010.

Ето екранната снимка на сигнала, който се показва, когато получите нов имейл.

Сега деактивирането на тази функция е доста лесно и е едноетапен процес, ще видите иконата на Outlook 2010, която се намира в системната област, ако имате Outlook отворена. Кликнете с десния бутон върху иконата в системната област и махнете отметката от Нов сигнал за работа с Desktop опция.

Сега Outlook вече няма да показва сигналите за работния плот, когато пристигнат нови имейли.

Е Работил За Вас: Robert Gaines & George Fleming | Искате Ли Да Се Свържете С Нас?

Коментари В Сайта: