Ако сте мощен потребител, може би вече сте запознати с функцията за отмяна на изпращането, която от известно време е част от Gmail. Тя е по-малко известна сред средните потребители, защото допреди няколко дни тя беше чисто експериментална. Функцията вече се е превърнала в стабилна версия на Gmail и е спасителен режим за всеки, който някога случайно е натиснал бутона „Изпращане“, за да осъзнае, че е забравил да прикачи файл или че е написал само поздрава за влизане в имейла и нищо друго. Ето как да го активирате.

Отворете Gmail в браузъра си. Под вашия профил бутон ще видите зъбно колело. Кликнете върху него и от менюто, което се отваря, изберете Настройки. В раздела Общи превъртете надолу до секцията Отмяна на изпращането и поставете отметка на опцията "Активиране на връщането". Периодът за анулиране на изпращане ви позволява да определите колко дълго след изпращането на имейл да можете да го извикате. Максималният срок е 30 секунди.

Веднъж активирана, когато изпратите имейл от браузъра си, известието в горната част, което ви казва, че е изпратен имейл, също ще покаже бутона „Отмяна“. Можете да кликнете върху този бутон в рамките на 30 секунди (в зависимост от периода на анулиране, който сте задали), за да извикате имейла. Ако, въпреки че се отдалечавате от страницата (превключите на друга пощенска кутия), няма да можете да извикате имейла, тъй като уведомлението ще бъде отменено в резултат на пренасочването на страницата.

Е Работил За Вас: Robert Gaines & George Fleming | Искате Ли Да Се Свържете С Нас?

Коментари В Сайта: